Volant se hlásí s (s)hity

15.02.2012 17:24 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Volant
© Petr Pyjer Bílek
Pardubičtí punkeři se saxofonem Volant se na začátku března vytasí s novinkou nazvanou "(s)HITS". Nepůjde však o běžné řadové album, nýbrž o poněkud nezvyklou a do jisté míry originální kompilaci - CD bude obsahovat sedm nových písní a ukázku z filmu "Nejrychlejší Matěj" absolventa FAMU Tomáše Pavlíčka, v němž si členové kapely zahráli sami sebe.

Zmíněná ukázka bude sice jen zvuková, zato ale podle ředitele Pavla Milichovského docela vtipná. "Bohužel nebo bohudík film byl nasazen do různých filmových soutěžních festivalů v tomto roce, a proto nesmí být nikde oficiálně vydán. Museli bychom čekat celý rok," vysvětlil. Spolupráce s autorem filmu pokračuje i nadále, pod Pavlíčkovým vedením v současnosti vzniká videoklip k písni "Až vypiju toho tolik".

Nové skladby kapela natočila v pražském studiu Hostivař pod producentským dohledem Zdeňka Šikýře, na albu se jako host objeví Kristýna Kudrnáčová, herečka a zpěvačka další východočeské formace Chocolate Jesus. Fanoušci již nyní mohou z novinky ochutnat na Bandzone profilu píseň "Všechno je na hovno". Postupně tu bude k poslechu vedle kousků z předchozích řadových alb ("Paramo, Semtín, pervitín", "Točte se pankáčové" a "Hogo pogo") všech sedm (s)hitů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY