Armin van Buuren zveřejnil detaily k "A State Of Trance 2012"

15.02.2012 10:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Armin van Buuren - A State Of Trance 2012
© facebook interpreta
Holandský trancový mág Armin van Buuren i na letošní rok připravil další díl své úspěšné kompilace "A State Of Trance". Tentokrát na ni zařadil dvaatřicet písní.

Dvoudisková kompilace je rozdělena na část určenou na pláž a na část určenou do klubu, čemuž odpovídají i rozdílné nálady obou disků. Armin oba sety napěchoval celou řadou exkluzivních tracků, které budou v nejbližší době k mání pouze a jen na této kompilaci, ale samozřejmě přispěl i několika skladbami ze své produkce.

Velkým lákadlem na koupi "A State Of Trance 2012" je jistě nová hymna Arminova projektu Gaia s názvem "J’ai Envie De Toi" nebo jeho společný track "Belter" s Ørjanem Nilsenem. Na dalších exkluzivních skladbách jsou zastoupeni takoví umělci jako Paul Van Dyk, Gareth Emery, Roger Shah, Andy Moor nebo W&W.

Kompilace vychází digitálně 1. března, fyzicky bude k mání o osm dní později. Do České republiky ji nejspíš ani tentokrát nikdo nedoveze, tuzemští fanoušci mohou využít alespoň předobjednávku v oficiálním shopu labelu Armada.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY