Slipknot mění plány. Odmítají nahrávat do roku 2013

11.02.2012 16:13 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Slipknot
© slipknot1.com
I když maskovaní Slipknot před časem avizovali, že brzy budou nahrávat, opak se zdá být pravdou. Podle všeho se fanoušci nového materiálu dočkají až v příštím roce.

Kapela, která v roce 2010 zaznamenala smrtí basáka Paula Graye citelnou ztrátu, se ke konci února chystá na turné po Austrálii. Během letních měsíců pak vyrazí na šňůru po Severní Americe. V mezičase ale muzikanti nahrávat odmítají a po americké tour si raději odpočinou. "Jakmile se vrátíme z cest po Severní Americe, dopřejeme si nějakou tu pauzu. Můžete to být měsíc nebo dva, ale taky třeba rok," prozradil Shawn Crahan v rozhovoru pro magazín Kerrang!

Podle něj teprve poté bude nejen čas a chuť se novým skladbám věnovat, ale osazenstvo se snad i vyrovná se smrtí svého bývalého kolegy a kamaráda. Perkusionista Slipknot k tomu dodal: "Bude to za námi. Nikdy se s tím sice úplně nesmířím, ale myslím, že po takové době se zase budeme moct soustředit na jiné věci. Naše další deska se bude spíš podobat albu 'Iowa' - bude vážnější, ale zároveň bude o naději. 'Iowa' totiž stála proti všemu."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY