The Chemical Brothers zveřejnili obsah plánovaného živáku

09.02.2012 14:32 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

The Chemical Brothers - Don't Think flyer / DVD
© facebook interpreta
Před časem jsme přinesli první střípky informací o filmu a plánovaném živáku dua The Chemical Brothers. Konečně pánové zveřejnili veškeré detaily.

Snímek "Don't Think", který byl počátkem února uveden v kinech třiceti zemí světa a sklidil obrovský úspěch a téměř superlativní recenze, se již v březnu dostane i do českých a slovenských kin. Kdo si toto ojedinělé filmové představení nechá ujít, bude si jej moci následně dopřát v pohodlí domova. Film se totiž ještě v průběhu března objeví i na DVD a Blu-ray.

Koncertní film "Don't Think" vznikl v létě minulého roku na japonském hudebním festivalu Fuji Rock, kde britské duo vystupovalo jako hlavní hvězda. Režie snímku, který slibuje jedinečnou podívanou plnou vizuálních efektů a skvělé hudby, se ujal dlouholetý spolupracovník a kamarád kapely Adam Smith. Ten se doposud věnoval především tvorbě televizních seriálů.

Vydání snímku je v plánu jak na DVD, tak i na Blu-ray, obě verze budou doplněny audio nosičem, na kterém bude záznam převážné části ze zmiňovaného koncertu. Pro sběratele speciálních edicí bude k mání i limitovaný knižní formát s řadou unikátních fotografií.

Filmová událost dekády, jak film ohodnotil novinář z prestižního hudebního magazínu Mixmag, bude mít tento tracklist: DVD/Blu-ray: Tomorrow Never Knows (intro) - Junior Parker, Another World, Do it Again, Get Yourself High, Horse Power, Chemical Beats, Swoon, Star Guitar, Three Little Birdies Down Beats, Hey Boy Hey Girl, Don’t Think, Out Of Control, Setting Sun, It Doesn’t Matter, Saturate, Believe, Escape Velocity / The Golden Path, Superflash, Leave Home / Galvanize, Block Rockin’ Beats / Das Spiegel.
Na CD pak budou pouze tyto skladby: Another World / Do It Again / Get Yourself High, Horse Powe r/ Chemical Beats, Swoon / Star Guitar, Three Little Birdies Down Beats / Hey Boy Hey Girl, Don’t Think / Out of Control / Setting Sun / Saturate, Believe, Escape Velocity / The Golden Path, Superflash, Leave Home / Galvanize, Block Rockin’ Beats.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY