Klub Roxy zve na další díl projektu Late Night Acoustic Chill Out Showcase

06.02.2012 13:59 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Calm Season
© Robert Majer
Chcete si užít koncerty zajímavých jmen a mít je doslova na dosah ruky v unikátním komorním prostředí, které nemá daleko k pohodlí vlastního obýváku? Pak dorazte na další díl nového koncertního projektu Roxy Late Night Acoustic Chill Out Showcase! Po Zdeňku Bínovi s Janem Urbancem, kteří projekt odstartovali v prosinci, se tentokrát v útulném ROXY Chill Outu představí 28. února britské duo Mark Mulholland a Craig Ward (ex-dEUS).

Únorové vydání Roxy Late Night Acoustic bude patřit duu zkušených muzikantů, kteří během své kariéry hrají nebo hráli v celé řadě zajímavých projektů a jejichž záběr jde od folku až po experimentální rock. Mark Mulholland a Craig Ward společně tvoří už od teenagerských let a - jak sami říkají - po svém navazují na britskou folkovou tradici reprezentovanou jmény jako Davey Graham nebo Bernt Jansch.

Krom téhle dvojky zkušených hudebních matadorů se navíc můžete těšit také na nový projekt Calm Season Terezie Kovalové (Vladivojna La Chia, Forma, ex-Republic Of Two) a Adama Vopičky (The Prostitutes, ex-Fake Tapes).

Únorové Roxy Late Night Acoustic Chill Out Showcase, které krom zajímavých hudebních zážitků slibuje také příjemný mejdan s hvězdami večera, začne ve 20:00. Vstupenky koupíte v předprodeji sítí Ticketpro, Ticketportal a Tickestream za 120 Kč, na místě pak zaplatíte 180 Kč. Kapacita prostoru je omezená!

Další díl této série proběhne v březnu s kapelou The Prostitutes. Vstupenky budou již brzy v předprodeji sítí Ticketpro, Ticketportal a Tickestream za 180 korun + poplatky, na místě pak zaplatíte 250 korun.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY