Rufus Wainwright a Mark Ronson mají hotovo. Deska vyjde v dubnu

06.02.2012 09:30 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Rufus Wainwright - Out of the Game
© facebook interpreta
O tom, že americko-kanadský pianista a muzikant Rufus Wainwright chystá desku s Markem Ronsonem, víme už od května. Nyní jsou venku všechny podrobnosti: album ponese titul "Out Of The Game" a k dostání bude od konce dubna.

Nahrávka je dle Rufuse "tou nejpopovější, jakou kdy udělal", což se díky Ronsonově tvorbě dalo docela i očekávat. Ronson se mimochodem pochlubil, že se na desce vyřádil a domnívá se, že po produkční stránce nabídne album nejlepší věci, jaké kdy vytvořil.

Titulku sedmé Wainwrightovy studiovky vidíte vlevo, pokud vás ovšem zajímá nějaký přímý důkaz toho, jak přesně deska zní, budete si muset ještě počkat. V tuto chvíli vám musí postačit info, že album nabídne dvanáct skladeb, do kterých přispěli muzikanti jako Sean Lennon, altrockoví Wilco, kytarista Nels Cline, Thomas "Doveman" Bartlett, Andrew Wyatt (z Miike Snow), Andy Burrows a Rufusova sestra Martha Wainwright.

"Out Of The Game" Rufuse Wainwrighta bude k dostání s největší pravděpodobností od pondělí 23. dubna. Tracklist vypadá následovně: Out Of The Game, Jericho, Rashida, Barbara, Welcome To The Ball, Montauk, Bitter Tears, Respectable Dive, Perfect Man, Sometimes You Need, Song Of You, Candles.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY