Václav Neckář natáčí album. Produkci obstará Neuwerth a Švejdík

02.02.2012 11:31 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Václav Neckář
© ceskatelevize.cz
Václav Neckář chystá na letošní rok nové studiové album. Jeho produkci by měli obstarat členové (nejen) Umakartu Dušan Neuwerth a Jaromír Švejdík, tedy stejní lidé, kteří stojí za megahitem "Půlnoční" ze soundtracku k filmu "Alois Nebel". Tisková zpráva ovšem ubezpečuje všechny ty, kteří za chystaným albem hledají vidinu jistého výdělku, že myšlenky na desku se zrodily v hlavách zúčastněných dávno před úspěchem zmíněné písně.

"Už v průběhu natáčení písně 'Půlnoční' s Václavem nás napadlo, že bychom mohli společně natočit celé album, které jako by se rodilo z jednoho hnízda. Zkrátka aby 'Půlnoční' nezůstala jedináčkem, což by podle nás byla škoda. Václavovi se ta idea líbila, a tak už od začátku loňského roku začaly vznikat další písně," prohlašuje svorně tandem Neuwerth-Švejdík.

Podle slov producentské dvojice v těchto dnech všichni pracují ve studiu tak, aby deska mohla vyjít už na jaře. Tisková zpráva slibuje "prosté melodie, obyčejná slova, minimum zvuků, maximum čistých emocí, doprovodné hudebníky generačně i názorově spojené s oběma producenty a zajímavé hosty" a ohlašuje vydání celé comebackové kolekce Václava Neckáře na duben.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY