Jack White představí v dubnu sólový debut

31.01.2012 13:11 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Jack White
© last.fm
Muzikant, producent a herec Jack White (z rozpadlých The White Stripes) oznámil, že v druhé půlce dubna vydá svou první sólovou desku. Prozradil rovnou i několik detailů a představil taky první singl z ní - ten na vás k poslechu čeká zcela dole.

Whiteovo debutové album ponese titul "Blunderbuss" a k dostání bude od 24. dubna díky jeho vlastnímu labelu Third Man Records (u nás jej seženete s největší pravděpodobností od pondělka 23. dubna díky Sony Music Entertainment). O produkci nahrávky se postaral White sám a vznikala v jeho vlastním studiu. "Je to deska, kterou jsem prostě dosud nemohl vydat; dlouho jsem odkládal vydávání věcí pod svým jménem, tyhle skladby ale jinak vyjít nemůžou, netýkají se nikoho jiného, jen mého uměleckého vyjadřování, mých barev a mého plátna," vysvětlil k albu muzikant.

Prvním singlem z "Blunderbuss" je song "Love Interruption", který na vás k poslechu čeká níže. Digitálně je k dostání rovnou, na vinylu za šest babek bude k dostání od 7. února i s béčkem "Machine Gun Silhouette". Předobjednávat můžete tady.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY