Depressive Disorder oslaví 10 let na speciální párty

30.01.2012 15:07 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Depressive Disorder (10 Years Of Electronic Addiction)
© facebook interpreta
Letošní rok bude pro Depressive Disorder nahuštěný novinkami. Ještě před novou deskou a chystanými koncerty ale ze všeho nejdříve v sobotu 4. února oslaví svou desetiletou existenci na speciální párty v brněnském klubu Favál Music Circus. Tedy na stejném místě, kde vzniklo jejich živé DVD "Insane For You". Pro své fanoušky si nachystali hned několik překvapení, kromě toho zahrají rozsáhlý průřez napříč celou diskografií, čítající minimálně dvacet položek.

Prvních padesát návštěvníků tohoto večera dostane zcela zdarma kompilaci "Electronic Addiction 2002-2012", která bude mapovat jak počátky, tak současnou podobu téhle formace. K mání bude i limitovaná série triček s logem k desátému výročí a ve stánku bude možnost zakoupit jednotlivá alba a ono DVD za sníženou cenu. Zároveň ze zdroje uvnitř kapely prosákla informace, že během tohoto večera zazní i pilotní singl "Superbia" z chystané desky, která má zatím pracovní název "VII" a která se stane následovníkem téměř tři roky staré "The Chronicle OF Fear".

Depressive Disorder patří k předním tahounům domácí scény na poli electronic body music, jež si získává přízeň i mimo naše hranice. Oslavný večírek "10 Years Of Electronic Addiction" začne úderem osmé večerní již tuto sobotu 4. února a lístky v hodnotě 100 Kč seženete přímo v klubu Favál Music Circus nebo na obvyklých předprodejních místech v Brně.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY