Podívejte se na "Tomorrow" The Cranberries

26.01.2012 09:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

The Cranberries - Tomorrow
© facebook interpreta
Klip k písni "Tomorrow" byl pořízen v irském městečku Limerick, kde kapela v roce 1989 i vznikla. Režie videa ke skladbě, kterou The Cranberries poprvé představili publiku v červnu minulého roku během londýnského festivalu Feis, se ujal britský spisovatel a především režisér Colin McIvor. Ten mnoho videoklipů prozatím nenatočil, až na výjimky se doposud specializoval především na reklamní spoty.

Šesté studiové album The Cranberries vyjde 27. února, a jak jsme již informovali, dostalo název "Roses". Kolekce jedenácti písní vznikla mezi dubnem a červnem minulého roku v jednom z torontských studií. Do světa se deska dostane díky distribuci labelu Cooking Vinyl, kde The Cranberries našli útočiště po předčasném odchodu od Universal Music.

Pokud si potrpíte na limitované edice desek, v případě "Roses" si můžete mnout ruce. The Cranberries totiž novinku vydají v omezeném nákladu i jako dvojdisk. Na bonusovém nosiči najdete šestnáct živých nahrávek největších hitů, které kapela zaznamenala během svého koncertu v Madridu v roce 2010.

Vydání placky "Roses"Brusinky podpoří i v rámci velkého světového turné, které kapela odstartuje již 15. března na Novém Zélandu. Českým fanouškům budou The Cranberries nejblíž 25. června v rámci zastávky v Berlíně, nebo den poté, kdy zahrají ve Varšavě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY