Druhá deska The Ting Tings vyjde koncem února

24.01.2012 11:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

The Ting Tings - Sounds From Nowheresville
© facebook interpreta
Britské duo The Ting Tings druhou plackou vyhrožovalo již v roce 2010. Nakonec však album vyjde až koncem února tohoto roku.

Důvod je prostý. Duo Katie White a Jules de Martino se totiž rozhodlo hodit všechny předloni natočené písně do šrotu, odjet do Španělska a tam začít s natáčením úplně od nuly. Z toho důvodu na druhé avizované desce, která se bude jmenovat "Sounds From Nowheresville", nenajdeme ani hitovku "Hands", která se zhruba před rokem hrála i v českých rádiích.

Nová kolekce bude obsahovat celkem deset písní a v Evropě se jí dočkáme již 27. února. Amerika si bude muset počkat ještě zhruba o týden déle. Média již před časem dostala na výběr dva pilotní singly, a to skladby "Hang It Up" a "Silence". Bohužel ani jedna z nich se prozatím moc nehraje. K oběma písním již existují i videoklipy, na které se můžete podívat pod článkem.

Velmi zajímavý je obal desky. Autorem kresby, která oba členy kapely ztvárňuje jako kostlivce, je umělec Milan Abad. Ten se jako mnoho dalších zapojil do projektu s názvem "Show Us Yours", který kapela před časem odstartovala. V rámci této akce měli malíři a filmaři posílat kresby, skici nebo videa, jak oni sami vidí členy formace. Právě ten Milanův duo považovalo za nejpovedenější. V bookletu nové desky najdeme i několik dalších návrhů, které se The Ting Tings taktéž moc líbily.

Finální tracklist desky "Sounds From Nowheresville" bude vypadat takto: Silence, Hit Me Down Sonny, Hang It Up, Give It Back, Guggenheim, Soul Killing, One By One, Day To Day, Help, In Your Life.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY