Sunrise Avenue zahrají v březnu v Praze - nakonec v Akropoli

13.01.2012 16:14 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

Sunrise Avenue
© sunriseave.com
Finská poprocková skupina Sunrise Avenue se 9. března zastaví v Praze, aby odehrála jediný koncert v Česku v rámci propagace aktuální řadovky "Out Of Style". Kapela v čele se zpěvákem Samuou Haberem měla původně vystoupit v pražském Rock Café, pro velký zájem byl však koncert přeložen do Paláce Akropolis.

Skupina se proslavila hitem "Fairytale Gone Bad" z debutového multiplatinového alba "On The Way To Wonderland", které vyšlo již v roce 2006 a na které o tři roky později navázala s deskou "Popgasm". Z něj na posluchače zaútočila se singly "The Whole Story" nebo "Birds And Bees".

V těchto dnech kapela slaví úspěchy i u nás, konkrétně se singlem "Hollywood Hills" z aktuálního třetího alba "Out Of Style", který naše rádia protáčejí stále častěji. A co na velký úspěch říkají sami členové? "I když mám strašnou kocovinu, jsem unavený nebo v depresi, pořád se můžu podívat do zrcadla a říct si do ksichtu: Hej, tohle se opravdu děje, to, co jsi chtěl! Je to náš příběh," prohlašuje zpěvák Samu.

Vstupenky za zaváděcí cenu jsou již vyprodány, ale předprodej nadále probíhá. Aktuálně lze lístky zakoupit za 550 Kč v síti Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY