Moby opět rozdává, tentokrát akustické EP

12.01.2012 08:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Moby - The Soul And Salt Of The Earth
© facebook interpreta
Jak jsme se již několikrát přesvědčili, Moby je nejen bezmezná studnice nových a nových skladeb, ale občas by se pro fanoušky i rozdal. Nedávno to byla kolekce remixů, kterou nabízel ke stažení, nyní je to živé EP.

Pod názvem "The Soul And Salt Of The Earth" lze na tomto odkazu stáhnout akustické EP, během kterého tohoto amerického hudebníka doprovázela pouze americká zpěvačka Inyang Bassey a houslistka Claudia Chopek. Moby tentokrát nezůstal pouze u své tvorby, ale mezi šestici tracků zařadil i dvě coververze. Jednou je klasika "Ring Of Fire" od Johnnyho Cashe, druhou pak "Will The Circle Be Unbroken" od Nitty Gritty Dirt Band.

Jediné, co je pro stažení EP zapotřebí, je bezplatná registrace na portálu Daytrotter. Ta sice platí pouze sedm dní, ale to je na stažení nejen tohoto akustického setu, ale i několika dalších, jistě dostatečné.

Pokud byste chtěli vědět, jaký má Moby názor na hudební průmysl či jaké jsou jeho další hudební aktivity, doporučujeme rozhovor, který minulý rok v Londýně poskytl slovenské internetové televizi Gluuu.tv. Najdete ho zde..


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY