Kytarista Machine Head a klávesistka Bleeding Through se zasnoubili

04.01.2012 12:16 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Machine Head
© machinehead1.com
I když v tomto případě jde o zprávu lehce bulvárního charakteru, jedná se o dva významné metalové muzikanty, a proto jistě není na škodu, když přineseme svým čtenářům anonci tohoto šťastného oznámení.

Čtyřiačtyřicetiletý kytarista groovemetalových Machine Head a dříve i thrashmetalových Vio-lence Phil Demmel a čtyřiatřicetiletá klávesistka metalcorových Bleeding Through Marta Petersen se začátkem ledna tohoto roku zasnoubili. Muzikant tuto novinu zveřejnil na svém Facebooku. Hvězdný metalový pár spolu začal randit na společném turné svých kapel po Austrálii a Japonsku na začátku roku 2010.

"Potkal jsem dívku svých snů v Austrálii, když jsme tam společně hráli. Je to jedna z nejzásadnějších věcí, které mě kdy potkaly a na kterých mi opravdu velmi záleží. Tím spíš, když se to stalo zrovna v Austrálii, na kterou mám velmi zvláštní vzpomínky, protože jsem se poprvé v životě zamiloval, když jsem byl zrovna v Brisbane," svěřil se sympaticky jinak tvrďácký metalista v rozhovorech v loňském roce.

Za zmínku rozhodně také stojí, že Demmel už má pětiletého syna Jadona Philipa, kterého mu porodila modelka Jamie Jagger.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY