Alter Bridge potěší příští rok živákem

03.01.2012 16:53 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Alter Bridge
© fanpop.com
Americká rocková formace Alter Bridge se po dvou letech hlásí o slovo s novou deskou. Sice se nebude jednat o řadovku, jak by si fanoušci jistě přáli, zato ale půjde o záznam bombastické živé show "Live At Wembley". Živák na CD a DVD se na pultech objeví v březnu.

Zvěčněný loňský koncert byl pro kapelu zcela výjimečný: v její historii se totiž jedná o největší britskou show - listopadové vystoupení zhlédlo na dvanáct tisíc návštěvníků. Pokud se rozhodnete počkat do léta a investujete do plánované 3D verze, budete mít téměř stejný zážitek jako každý z nadšených fanoušků.

Z nadcházejících plánů formace je jasné, že živák "Live At Wembley" je na nějakou dobu posledním počinem muzikantů. Kytarista Mark Tremonti, bubeník Scott Phillips a basák Brian Marshall se v nadcházejících dvou letech budou totiž věnovat své další kapele Creed, se kterou chtějí vyrazit na turné a nahrávat novou desku. Zpěvák Myles Kennedy má zase plány se slavným kytaristou Slashem. Čeká je totiž hned několik velkých koncertů.

Pro úplnost uvádíme i tracklist "Live At Wembley": Slip To The Void, Find The Real, Ghost Of Days Gone By, Before Tomorrow Comes, Come To Life, All Hope Is Gone, White Knuckles, Brand New Start, Metalingus, Broken Wings, I Know It Hurts, One Day Remains, Coeur D’Alene, Buried Alive, Blackbird, Wonderful Life, Watch Over You, Ties That Bind, Isolation, Open Your Eyes, Duelling Guitar Solos, Rise Today.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY