Poslechněte si "My Valentine" Paula McCartneyho a Erica Claptona

22.12.2011 12:00 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Paul McCartney
© paulmccartney.com
Paul McCartney vydá sedmého února svou patnáctou studiovku. Moc toho o desce, jejíž údajný název zní "My Valentine", zatím nevíme, jisté ale je, že na album přispěli svými umy i další velikáni jako například Stevie Wonder nebo Eric Clapton. Titulní song nové McCartneyho desky, ten s Claptonem, si můžete exkluzivně poslechnout hned teď.

Album vznikalo v průběhu letošního roku na třech místech, ve studiích v New Yorku, Londýně a Los Angeles. Pro McCartneyho bude "vzpomínkovým", nabídne standardy tradičního popu, které poslouchal za svých dětských let. Dle tiskovky "ty písně, které inspirovaly ty další písně". Kromě předělávek se na albu objeví i dva nové autorské kousky; níže slyšitelné "My Valentine" je jedním z nich.

Posmutnělý song vhodný ke sněžné vycházce a předsilvestrovskému rozjímání okořenila Claptonova kytárka. Album produkoval Tommy LiPuma a kromě výše zmíněných se na něm dočkáte i Diany Krall a jejího bandu. Jakmile budou zveřejněny další podrobnosti, budeme vás o nich, samozřejmě a jako obvykle, informovat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY