The Good Natured finišují s pracemi na debutu

25.12.2011 14:16 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

The Good Natured
© Parlophone
Britská electropopová kapela The Good Natured existuje již od roku 2008, ale pozornosti veřejnosti se jí dostalo až v letošním roce. Jejich hudba je přirovnávána ke kombinaci La Roux, Ladytron a Lily Allen a odborná kritika jí předurčuje velkou budoucnost. V současné době The Good Natured intenzivně pracují na prvním plnohodnotném albu. Než se tak stane, nabízí toto trio zdarma nový singl i s kupou remixů.

Seskupení v čele s okatou zpěvačkou Sarah McIntosh má na svém kontě prozatím jen několik EPček a singlů. Letos na jaře The Good Natured podepsali svoji první smlouvu s velkým labelem. Pod hlavičkou Parlophone bychom se měli v příštím roce dočkat celé desky, která v těchto týdnech vzniká. Na ukázku je tu jedna z již hotových písní, kterou kapela nabízí jako takový malý vánoční dáreček.

Svižný track s názvem "Video Voyeur" je doplněn i čtyřmi remixy, které si stejně jako originální verzi můžete bezplatně stáhnout na Soundcloudu kapely. Zároveň si na stejném místě můžete poslechnout to nejzásadnější z jejich doposud vydané tvorby.

I když nejde o plnohodnotný singl, ale pouze o takovou malou pozornost všem fanouškům, natočili The Good Natured k písni i videoklip. Ten naleznete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY