Poslechněte si celý soundtrack "We Bought A Zoo" Jónsiho

10.12.2011 19:25 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Jónsi - We Bought a Zoo (OST)
© facebook interpreta
Šestatřicetiletý Islanďan Jón Þór Birgisson aka Jónsi se postaral o hudbu k novému snímku "We Bought A Zoo" / "Koupili jsme zoo" Camerona Crowea. Celý autorský soundtrack si můžete exkluzivně poslechnout již nyní.

Muzikant údajně za režisérem snímku, ve kterém se dočkáte kupříkladu Matta Damona nebo Scarlett Johansson, přiletěl z Islandu "s dětským hracím piankem a hlavou plnou nápadů," do týdne pak měl pro film zkomponovaných několik hudebních témat. Crowe má zjevně tvorbu Jónsiho a jeho skupiny rád: před lety použil ve svém filmu "Vanilla Sky" tři songy kapely a letos celému štábu i všem hercům nového snímku věnoval DVD s dokumentem o Sigur Rós "Heima".

Snímek "We Bought A Zoo" je mimochodem zhruba o otci, kterému se hroutí svět, tak si koupí sešlou a polorozbořenou zoo. Pokud vás zajímá, jak tento příběh o rekonstrukci nejen areálů končí, musíte si ještě počkat. I když si premiéru v amerických kinech odbude 23. prosince, do českých sálů se dostane až 12. dubna 2012.

Jónsiho autorský soundtrack bude v USA k dostání od úterka (13. 12.). Za exkluzivním streamem upalujte na rollingstone.com.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY