Podívejte se na "The Cowboys' Christmas Ball" The Killers

03.12.2011 18:34 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

The Killers - RED Christmas EP
© facebook interpreta
Rockoví Američani Brandona Flowerse The Killers vydávají i letos, tak jako každý rok už šest let po sobě, vánoční singl. Nyní se můžete podívat na videoklip ke kousku "The Cowboys' Christmas Ball", výtěžky z prodeje singlu poputují opět charitě.

Text písně "The Cowboys' Christmas Ball" i její název pocházejí ze stejnojmenné básně Williama Lawrence Chittendena z roku 1980. Kapela si pozměnila několik veršů, z poézie udělala country a ve videoklipu se odebrala na starý divoký západ říznutý se sci-fi. Normální vánoční song.

Předvánoční tradice nevadských The Killers začala v roce 2006. Začátkem prosince jste každý rok měli možnost zahlédnout a zaslechnout jeden speciální song. Výtěžky z prodejů napomáhaly a napomáhají mnoha cestami bojovat v Africe proti AIDS, tuberkulóze a malárii.

V minulých letech jste poznali songy "A Great Big Sled", "Don't Shoot Me Santa", "Joseph, Better You Than Me", "¡Happy Birthday Guadalupe!" a vloni "Boots". Ty všechny naleznete i na jednom EP na iTunes, které je k dostání od 30. listopadu. A ani peněz utracených za "(RED) Christmas EP" nemusíte litovat, celý zisk z prodeje i v tomto případě putuje na dobročinnost.

/center>


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY