Stáhněte si zdarma EP ze soundtracku Trenta Reznora

05.12.2011 13:00 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Trent Reznor, Atticus Ross
© gigwise.com
Poté, co Trent Reznor de facto ukončil činnost svých Nine Inch Nails, začal se věnovat jednak projektu How To Destroy Angels, kde zpívá jeho manželka Mariqueen Maandig Reznor, jednak začal spolu s Atticusem Rossem připravovat instrumentální soundtrackovou tvorbu.

Hned první jejich společné dílko, soundtrack k filmu Davida Finchera "The Social Network", sklidilo velké uznání a dvojice za ně dokonce obdržela Oscara (viz foto).

Už 9. prosince se můžeme těšit na druhý jejich společný počin, hudbu k dalšímu Fincherovu očekávanému filmu "The Girl With The Dragon Tattoo", ovšem už teď je možnost poslechnout si část z tohoto díla, a to, jak je u Trenta v posledních letech dobrým zvykem, zcela zdarma.

Celé album bude trvat tři hodiny, obsahovat bude 39 skladeb a ukázkové EP, které je po zadání vaší e-mailové adresy volně ke stažení na www.nullco.com/GDT/, z něj nabízí šest kousků na ploše pětatřiceti minut. Pod článkem si můžete pustit "Immigrant Song", coververzi skladby Led Zeppelin, kterou nazpívala Karen O.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY