Drowning Pool jsou už potřetí bez zpěváka

29.11.2011 12:23 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Drowning Pool
© theaudioperv.com
Texaští rockeři Drowning Pool, zdá se, stále nemohou prolomit prokletí týkající se postu frontmana. Po několikaletém období zdánlivě nalezené jistoty nyní oznámil svůj odchod z kapely zpěvák Ryan McCombs, který se rozhodl vrátit ke své původní postgrungeové formaci SOiL.

Už poněkolikáté osiřelé instrumentální trio však rozhodně nehází flintu do žita, aspoň podle toho, jak celou situaci okomentoval kytarista formace C.J. Pierce. "Změna v sestavě není nikdy jednoduchá, ale kapelu zas a znova nabíjí novou energií. Chceme najít zpěváka, který dodá nám, a především pak našim fanouškům, novou a silnou dávku adrenalinu, kterou si zaslouží," řekl.

Původním vokalistou a hlasem kapely na debutovém albu "Sinner" byl charismatický pořízek Dave Williams, který však nečekaně zemřel v roce 2001 na infarkt. Druhé album "Desensitized" nazpíval bývalý tatér Jason Jones, poslední dvě alba, "Full Circle" a stejnojmenná deska z roku 2010, už nabídla fanouškům hlas Ryana McCombse. Nyní tedy přichází čas na další výraznou změnu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY