3 x CD+DVD ČECHOMOR V Národním / 3 x CD MICHAELA JACKSONA Immortal / 3 x CD DAVIDA DEYLA Zásah / 3 x CD GORILLAZ The Singles Collection

05.12.2011 00:00 - Redakce | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 11. prosince včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Čechomor - Čechomor v Národním
© facebook interpreta
Opravdu vypečený dárek přichystala oblíbená formace Čechomor pro své fanoušky. Vydala audio i video záznam z vyprodaného koncertu, který se uskutečnil v Národním divadle, během kterého zahráli své největší hity, a kde kapele přizvukovala i zpěvačka Ewa Farna nebo kvarteto virtuosek Gadrew Way. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD+DVD.

Do kvízu o 3 x CD+DVD ČECHOMOR "V Národním" vstoupíte tady.


Michael Jackson - Immortal
© facebook interpreta
Odkaz Michaela Jacksona je věčný. Písně, které po sobě zanechal budou navždy patřit k těm nejlepším. Toho si je vědomo i vydavatelství, které když už nemůže vydávat kvůli jeho smrti další a další řadovky, tak se uchýlilo k vydání remixové desky, kde prošly rekonstrukcí skoro všechny zásadní písně Jacksonovy kariéry včetně hitů "Thriller", "Smooth Criminal" nebo "They Don’t Care About Us". Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MICHAELA JACKSONA "Immortal" vstoupíte tady.


David Deyl - Zásah
© facebook interpreta
Česko kromě šikovných kapel plodí i nadějné muzikanty, kteří dokážou rozechvět dívčí srdce na nejvyšší obrátky. Největším idolem je v současné době David Deyl, který zabodoval už debutem Hlavolam. Na ten navazuje dalšími líbivými popovými melodiemi, na nichž se tentokráte podílel i Xindl X. Společně s vydavatelstvím Supraphon vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD DAVIDA DEYLA "Zásah" vstoupíte tady.


Gorillaz - The Singles Collection: 2001-2011
© facebook interpreta
Parta Gorillaz sice vydala jen čtyři alba, ale i tak to stačí na slušnou sbírku povedených singlů, které ohromily svět, a které vévodily s přehledem světovým žebříčkům. Všechny tyhle fláky dala parta kolem mistra Albarna dohromady a vydala pod předvídatelným názvem "The Singles Collection". Pokud si chcete připomenout nesmrtelné hity jako "Clint Eastwood", "Feel Good Inc." nebo "Dare" máte jedinečnou šanci. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD GORILLAZ "The Singles Collection" vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY