Nové video od Rihanny se ve Francii dočkalo zákazu

23.11.2011 14:14 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Rihanna
© digitalspy.com
Jen co se Rihanna začala radovat z uvedení aktuální desky "Talk That Talk", vydané teprve před pár dny, už musí čelit dalším hnidopichům. Předmětem sporu je video k první ochutnávce ze zmíněného alba, singlu "We Found Love". Smlsla si na něm cenzura ve Francii, která ho zakázala kvůli záběrům se "sebedestruktivním chováním".

Klip, do kterého si barbadoská superstar pozvala také britského boxera a modela Dudleyho O'Shaughnessyho, vyobrazuje příběh problémového vztahu mladého páru. Rihanna ve snímku také kouří jednu cigaretu za druhou nebo krade v obchodě. Jak uvádí wenn.com, právě tyto výstřelky jsou podle příslušných francouzských orgánů pohoršující. Jsou prý totiž až moc explicitní, aby se v televizi objevovaly během dne. Proto na videoklip k "We Found Love" narazíte na francouzských kanálech až po desáté hodině večerní.

Připomeňme, že podobné pletky s morálkou nemá Rihanna poprvé. Její předchozí klip k "S&M" se dočkal zákazu ve více než deseti zemích světa kvůli sexuálně zaměřeným záběrům. A problémy se ostatně nevyhnuly ani samotnému natáčení aktuálního klipu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY