Lou Reed se upsal, můžete si koupit jeho sluchátka

19.11.2011 08:55 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Lou Reed (sluchátka)
© klipsch.com
Popové zpěvačky upisují svá jména módním doplňkům, parfémům, oděvům a botkám, na tom není nic podezřelého. A nyní své jméno "zaprodal" i Lou Reed, a to speciálním sluchátkům, podobně jako Daft Punk, Dr. Dre nebo Jack White. Těžko říci, ale třeba v nich bude otřesné album "Lulu" Reeda a Metalliky znít líp.

Sluchátka značky Klipsch budou k dostání hned příští měsíc. Jedná se o variaci "špuntů" řady X10i, a pokud patříte mezi vzorek lidí používající Apple, bezpochyby vás potěší, že ovládací tlačítka na tomto setu jsou iKompatibilní. Je na nich mimo jiné i mikrofonek, který se bude hodit v případě, že sluchátka použijete na iPhonu.

"Jsem fanouškem Klipsch už věky. Vychutnávám si krásu nehypeovaných basů, jasnost a hloubku detailů a mimořádně pohodlné nošení těchto sluchátek. Tohle jsou moje vlastní klipschky. Vážná sluchátka pro vážné posluchače," řekl údajně Reed k výrobku. Docela pozoruhodná je i cena - tato sluchátka vás přijdou na bezmála 400 dolarů (zhruba sedm tisíc korun), přičemž běžné modely řady X10i stojí o padesát dolarů méně.

Více detailů najdete na webu Klipsch, kde zjistíte, že ke každému objednanému kusu dostanete i originální autogram Lou Reeda a prvních padesát nakupujících obdrží i podepsané CD.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY