prohlásili MIDI LIDI v Medúze - musicserver.cz">

"Do fanynek nechodíme," prohlásili MIDI LIDI v Medúze

04.11.2011 13:03 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Midi Lidi v Medúze
© facebook interpreta
S týdenním odkladem do Medúzy dorazili Petr Marek a Prokop Holoubek, kteří tvoří jádro brněnské elektronické formace MIDI LIDI. A s sebou přivezli i hromadu "trapného humoru", jak to sami nazývají, a samozřejmě i své nové album "Operace Kindigo!".

Midi Lidi před čtyřmi lety debutovali albem "Čekání na robota", následovaným deskou "Hastrmans, Tatrmans & Bubáks". "Operace Kindigo!" je jejich třetí a údajně nejvíce písničkovou nahrávkou, na níž sestavu doplnil bubeník Tomáš Kelar, spojený i se spřízněnými brněnskými Čokovoko. A samy členky Čokovoko svým kamarádům a kolegům z MIDI LIDI položily v Medúze prostřednictvím zaslaných videopříspěvků několik dotazů. Díky nim se dozvíte například to, že Petr Marek nemá domácího mazlíčka, protože bydlí v paneláku a tam se zvířata spíše jedí, než chovají. A vedle skladby "Rádi vařím", kterou ve studiu zazpívali živě, Petr s Prokopem názorně ukázali i to, jak během probíhajícího turné posilují ochablé zádové svalstvo.

Moderátoři Medúzy Klára Vytisková a Petr "Nasty" Cerha se jich však ptali i na jejich názor na aktuální novinky Medúzy, mezi nimiž jsou písně od Christiny Aguilery & Maroon 5, islandské zpěvačky Björk, domácích Wohnout či britských The Wombats.

Součástí další Medúzy, kterou můžete v premiéře sledovat v sobotu 5. listopadu krátce po poledni na ČT2, je tradičně i divácký tip, jehož prostřednictvím jednu novinku nasazují do hitparády sami diváci, či soutěž Medúza Open pro mladé a začínající kapely. Na Medúzu v rámci projektu MM - Dvojitá dávka muziky přímo navazuje hudební pořad Musicblok.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY