Vsaďte si na Slavíky!

26.10.2011 13:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Český slavík plakát
© facebook interpreta
Každoroční Český slavík Mattoni je v plném proudu. Už tři neděle běží internetové hlasování o nepopulárnějšího českého zpěváka, zpěvačku a skupinu. Stránky ceskyslavikmattoni.cz jsou v obležení, protože jsou zde uveřejněna pravidla ankety. Hlasovat lze i na stránce slavikmattoni.seznam.cz, nebo přes řadu tzv. mladých serverů. Pokud budete hlasovat přes stránky bravo.cz, bravogirl.cz nebo x-teen.cz, máte šanci vyhrát lístky na koncert Nightworku. Na bravogirl.cz pak ještě navíc nejnovější CD Tomáše Kluse.

Podpora nových talentů je jedním z klíčových cílů Českého slavíka Mattoni. Už od roku 1999 existuje v rámci Slavika kategorie Objev roku, která má upozornit na nejnadanější nováčky na domácí scéně a předvést je na televizních obrazovkách. Zdaleka ne všichni, kteří Objev roku vyhráli, později v zábavním průmyslu uspěli, ale většinou to byl problém umělců samotných, ne jejich publika, které je rok od roku hladovější po nových tvářích. Letos se objevila pro Objev roku zajímavá šance, kterou nabídl nový partner Českého slavíka Mattoni, populární letní festival Sázavafest. Vítěz této kategorie dostane šanci vystoupit v ročníku 2012 mezi českou hudební špičkou a upevnit si tak pozici na domácí scéně.

Druhou kategorií která podporuje nastupující umělce, je Skokan roku. Tato cena se uděluje tomu, kdo se posunul ve své kategorii o nejvíc míst dopředu. Většinou v této kategorii vítězí ti, jejichž nástup možná nebyl tak raketový, ale mezi hvězdy se posunují cílevědomě a systematicky. Patronem obou kategorií je sázková kancelář Synot Tip, která také už několik let podporuje mladé a nastupující umělce. Synot Tip je jednou z nejvýznamnějších sázkových kanceláří. Letos přišla jako první s nápadem sázek na Slavíky. V kontaktních centrech si můžete vsadit na to, kdo bude nejpopulárnějším českým zpěvákem, zpěvačkou nebo skupinou.

Synot Tip samozřejmě nasadí nejnižší kurzy na loňské vítěze, kteří jsou i letošními favority - na Bílou, Gotta a na Kabát - ale určitě bude zajímavě vědět, jak vidí sázkoví odborníci šance těch dalších, například televizní hvězdy z "Ordinace v Růžové zahradě" Bena Christovao, který letos vydal své druhé album. Letošní ročník by vůbec mohl zamíchat kartami v první desítce zpěváků. Kromě Marka Ztraceného a Tomáše Kluse, kteří se v Top 10 už zabydleli, a Bena Christovao, který má dvě vystoupení v TV seriálu týdně za zády (podobně jako například v Anglii Kylie Minogue před dvaceti roky), jsou všichni zvědavi na odraz raketově rostoucí popularity Vojty Dyka, který měl spolu s Nightwork loni a letos nejvíc českých hitů.

Do hlasování můžete zasáhnout i vy. Stačí si najít hlasovací stránky, vyplnit a odeslat anketní formulář. Zjistíte, že to není nic těžkého.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY