The Cranberries vypustí album "Roses" stylově na Valentýna

26.10.2011 13:09 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

The Cranberries
© Jess Baumung / Billboard.com
Doby, kdy irská kapela The Cranberries dobývala hitparády se svými hity, jsou sice už dávno pryč, jejich fanoušky ale určitě potěší zpráva, že po koncertním comebacku se formace vydala i do studia. Výsledkem je novinková kolekce nazvaná "Roses".

Dosud poslední studiová deska "Wake Up And Smell The Coffee" vyšla už v roce 2001, od té doby jsme si mohli užít pouze dvě sólovky zpěvačky Dolores O'Riordan "Are You Listening?" a "No Baggage". Podle ní nás na nové desce kapely nečekají žádné zvláštní změny v charakteristickém zvuku, protože prostě pokračovali tam, kde před lety skončili.

Album "Roses" vyjde ve světě i u nás 13. února příštího roku, a protože v USA vycházejí desky v úterý, dočkají se tam nahrávky na svátek svatého Valentýna. Už nyní si ale můžete poslechnout písničku "Show Me The Way".

Nová deska The Cranberries bude obsahovat tyto skladby: Conduct, Tomorrow, Fire & Soul, Raining In My Heart, Losing My Mind, Schizophrenic Playboys, Waiting In Walthamstow, Show Me The Way, Astral Projections, So Good, Roses.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY