Sarah Harding z Girls Aloud dostala ultimátum: léčebna, anebo žádný comeback

17.10.2011 14:13 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Girls Aloud
© girlsaloud.co.uk
Londýnská popová pětice Girls Aloud chystá na příští rok comeback, k příležitosti desátého výročí existence kapely. Sarah Harding ale dostala od ostatních členek ultimátum: Cheryl Cole, Kimberley Walsh, Nicola Roberts a Nadine Coyle jí řekly, že pokud se k nim chce připojit, musí vyhledat pomoc se svými depresemi a problémy s alkoholem.

"Holky se snaží udělat výborné koncerty, pořádný comeback a mají obrovské vize. Během příprav si ale uvědomily, že 'pártyplný' způsob života Sarah jí asi neumožní být v dobré formě, i když je z návratu na scénu nadšená," prozradil údajný blízký zdroj bulváru Sunday Mirror. "Rozhodla se nastoupit do léčebny v Americe, aby holkám ukázala, že se návratu chce zúčastnit, že to myslí vážně."

Sarah Harding údajně nastoupila do léčebny už minulý týden, hned po rozchodu s DJem Tomem Cranem, se kterým byla zasnoubená od Nového roku, kdy ji na Maledivách požádal o ruku. Prý se snaží dostat se do formy a získat Tommyho zpátky. Zbytek Girls Aloud ji podporuje, "budou jí po boku na každém kroku její dlouhé cesty".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY