Podívejte se na "Chci" Bena Cristovao a Moniky Bagárové

13.10.2011 17:42 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Ben Cristovao a Monika Bagárová
© facebook interpreta
Ben Cristovao nepřestává své fanoušky zásobovat novými a novými hudebními podněty. Posledním z nich je videoklip k duetu "Chci" s jeho přítelkyní Monikou Bagárovou. Tím také po dlouhé době a spoustě spekulací bulváru potvrdili, že opravdu tvoří pár.

"Vyjádřit to, co člověk cítí slovy, není vůbec snadné. Pro mě to bylo o to těžší, že jsem text neskládal v angličtině, ale v češtině, snad se mi to nakonec podařilo," řekl Ben k textu zamilovaného duetu. Písnička byla už počátkem června opatřena videoklipem, jenž tvořily fotky Benových fanoušků, ten byl ale určen pouze pro YouTube.com. Aktuální videoklip už míří i na televizní obrazovky a obsahuje navíc novou tanečnější verzi původní skladby. Na oba klipy se můžete podívat pod článkem.

Ben Cristovao v současné době také čeká, zda promění ve výhru některou z nominací na hudební ceny TV Óčko a MTV European Music Awards. Ti, co ho znají jen jako interpreta taneční hudby, by ho měli zkusit naživo, začal totiž také vystupovat jen ve dvojici za doprovodu pianisty Jana Čtvrtníka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY