Fenomenální Example přijede s novinkou i do Prahy

07.10.2011 14:29 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Example
© trythisforexample.com
Báječný časy pro Exampla jsou tady. Před dvěma lety byl jako support Calvina Harrise ve Scale a od té doby vyprodal třikrát turné a vystupoval mimo jiné i s Lily Allen a Faithless. Letos v létě byl druhý headliner na Glastonbury na John Peel Stage. A nyní se chystá dobýt i Česko - 26. února příštího roku totiž vystoupí v pražském Lucerna Music Baru.

Minulá deska Exampla "Won't Go Quietly" se v prodeji stala zlatou, částečně díky úžasné popularitě písničky "Kickstarts". Teď se hudebník dívá kolem sebe, přemýšlí o tom, co viděl na ulici, v klubech, na festivalech, nahrávacích studiích, hotelech, taxících a letadlech, a říká si: O co tady vlastně jde? Novinka "Playing In The Shadows" je jednoduše ta chvíle, kdy Example vyrostl. Název jeho nové desky si můžete vysvětlit různě. Můžete si ve stínech hrát na někoho, kdo nejste. Můžete si hrát ve stínech se svým vlastním já. Můžete si hrát v klubu, v noci nebo na fesťáku. Schovat se někdy jde a někdy nejde, někdy ti to vyjde, někdy zas ne.

Koncert začíná v osm hodin večer. Vstupenky budou v předprodeji v síti Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal od pátku 7. 10. za 400 Kč + poplatky, v pokladně LMB bez poplatku. Na místě v den koncertu za 470 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY