slyšela Rihanna od irského farmáře - musicserver.cz">

"Zahal se," slyšela Rihanna od irského farmáře

27.09.2011 15:42 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Rihanna
© digitalspy.com
Barbadosanka Rihanna představila před pár dny nový singl "We Found Love". Zpěvačka nezahálí a vrhla se hned do natáčení videoklipu. Natáčelo se na poli v Irsku, majiteli pozemku se ale zjevně dvakrát nezamlouvalo mít za domem Rihannu nahoře bez...

Radní Alan Graham, který dovolil štábu natáčet na jeho poli poblíž města Bangor v Severním Irsku, si šel "jenom vyzvednout traktor". V tu chvíli ale spatřil spoře oděnou Rihannu a přišlo mu to velice "nevhodné". Následně proto požádal štáb, aby s tím přestali. "A oni uposlechli," svěřil se Graham BBC. Později si trošku popovídal se zpěvačkou, vysvětlil jí, že to u nich v domovině chodí trošku jinak, a potřásli si rukou.

A jak se mu povedlo, že se na jeho poli svlékala třiadvacetiletá kráska? Před několika dny mu zazvonil telefon, jestli by u něj na poli nemohli natočit "popový videoklip". "Nevěděl jsem, pro koho to bude, ale i kdyby mi řekli, že pro Rihannu, stejně bych nevěděl, o koho jde."

Video k písni, se kterou zpěvačce vypomohl Calvin Harris, se natáčelo včera (26. září) a docela překvapivě se zpráva rychle po kraji roznesla, takže stovky lidí natáčení přihlíželo. Níže se můžete podívat na záznam tamějšího regionálního Reportu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY