Poslechněte si "Útek" Richarda Müllera

17.10.2011 15:51 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Richard Muller
© Milan Krupčík
Hodně elektronické album "Už", které Richard Müller vydal před rokem a půl, bude mít již brzy svého následovníka. Bude se však pohybovat ve zcela jiných hudebních vodách, protože na něm zpěvák obnovil spolupráci s Ivanem Táslerem z IMT Smile, jenž stál mimo jiné za jeho skvělou deskou "'01". Novinka ponese název "Ešte", vyjde 11. listopadu a předznamenává ji singl "Útek".

O Müllerovi s Táslerem slovenská média dlouhé roky tvrdila, že jsou rozhádaní, tudíž je společná deska velkým překvapením. I proto byla jejich spolupráce dlouho utajována a zveřejněna v podstatě až ve chvíli, kdy je album měsíc před vydáním. "Z môjho pohľadu to bola veľmi príjemná a úspešná spolupráca. Ja som si to skutočne užíval. Medzi nami nastali určité zmeny. Ivan pristupuje k práci iným spôsobom, ja reagujem tiež inak… Zohrali sme sa a vytvorili sme dokonalý tandem!" prohlásil o obnovené spolupráci slavný zpěvák.

Ivan Tásler, který je autorem veškeré hudby i producentem celé nahrávky, si společnou práci taktéž nemůže vynachválit: "Bola to asi najslobodnejšia spolupráca, akú som doteraz ako producent absolvoval. Dostal som od Richarda niekoľko skvelých textov a voľnú ruku pri skladaní, výsledkom je tento album." Nutno podotknout, že všechny texty si napsal sám Müller.

Písničku "Útek" Richarda Müllera si prozatím můžete poslechnout pouze na jeho oficiálním webu.

Update: Vydavatelství Universal už zveřejnilo na YouTube.com jednoduché lyric video:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY