Darren Hayes nachystal čtvrtou sólovku

07.09.2011 11:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Darren Hayes - Secret Codes And Battleships
© facebook interpreta
Australský zpěvák Darren Hayes se proslavil především jako polovička dua Savage Garden. Toto seskupení se již před řadou let rozpadlo, Darren se ovšem vydal na sólovou dráhu. V rámci té vydal už tři studiová alba a to čtvrté "klepe na dveře" právě v těchto dnech.

Jeho nová deska dostala název "Secret Codes And Battleships" a měla by vyjít 3. října. Darrenovi fanoušci si na album museli počkat dlouhé čtyři roky, za což budou odměněni dvanácti novými písněmi. Již před létem Hayes představil pilotní singl "Talk Talk Talk", který však začíná v Evropě fungovat až poslední týdny, a to hlavně díky remixovým úpravám od Freda Falkeho, Club Junkies nebo 7th Heaven.

Ve stejný den jako album vyjde v pořadí druhý singl, za který zpěvák vybral skladbu "Black Out The Sun". Aby toho nebylo málo, v jeho domovské Austrálii již v tomto týdnu vychází další singlovka s názvem "Bloodstained Heart". Ta má hitparádový úspěch již téměř předurčený, neb byla vybrána za titulní skladbu nové řady australské mutace X Factoru.

Pod článkem se můžete podívat na video k oběma singlům a díky lyric videu poslechnout i třetí zmiňovanou skladbu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY