Oceán zveřejnil obsah remixového EP i plány na podzim

31.08.2011 08:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Oceán
© Tomáš Martínek
Českobudějovická kapela Oceán konečně rozlouskla soutěžní oříšek s nejlepším remixem svého aktuálního singlu "Odlesk tvůj", kterou vyhlásila v červenci. Kromě toho prozradila i obsah plánovaného ípíčka.

Již příští pondělí 5. září vyjde u labelu EMI limitované EP, které bude kromě rádiové verze "Odlesku" obsahovat i osm remixů stejného tracku, které byly kapelou z dvaatřiceti zaslaných kousků vybrány. Mezi remixéry najdeme kromě těch začínajících i několik známých jmen, například Michaela Buriana, Michala Ditricha nebo skupiny Lakeside X a A Banquet. Posledním trackem EP, které přinese více než pětačtyřicet minut hudby, bude živá verze písně "Z nás jsme ty někdo", kterou kapela zaznamenala na letošním koncertě v brněnské Flédě.

Kromě těchto aktivit se Oceán již brzy vydá i na koncertní šňůru. "V současné době finišujeme termíny podzimního turné. Již nyní je jasné, že zahrajeme především ve městech, kde jsme letos ještě nehráli, ale čeká nás opět i koncert v hlavním městě. Stejně jako minulý rok i letos zahrajeme na pražském setkání našeho fanklubu," uvedla pro musicserver zpěvačka Jitka Charvátová.

Pro úplnost přinášíme tracklist celého disku: Odlesk tvůj (Radio Edit), Odlesk tvůj (Burian & Burian remix), Odlesk tvůj (Lakeside X remix), Odlesk tvůj (Prospector Dub), Odlesk tvůj (Pornothrasher & Junker remix), Odlesk tvůj (Popcoremix), Odlesk tvůj (Nightlife In Haifa), Odlesk tvůj (A-Banquet remix), Odlesk tvůj (i2 remix), Z nás jsme ty někdo (Live in Fléda, Brno).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY