Kelly Clarkson po sérii odkladů vydá novou desku "Stronger" v říjnu

19.08.2011 08:29 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Kelly Clarkson - Mr. Know It All
© facebook interpreta
Kelly Clarkson, vítězka první řady amerického Idolu, nadělí své nové album po všech průtazích letos na podzim. Původně měla (tehdy ještě bezejmenná) deska vyjít na jaře, ale nakonec byla posunuta o celý půlrok. "Stronger", jak byla nejnovější kolekce nazvána, se do obchodů přižene 24. října.

Na pozici pilotního singlu byla vybrána písnička "Mr. Know It All" (na obal se můžete podívat vlevo), která bude mít premiéru již na konci srpna a na iTunes bude k dispozici od 5. září. Kelly musela v poslední době zvládnout zklamání - minimálně tucet skladeb a dem totiž našel svou cestu na internet. Dle dostupných informací nový singl není žádná z uniklých písní, jedná se o úplnou novinku.

Americká zpěvačka na "Stronger" pracovala od roku 2009, kdy vyšla zatím poslední studiovka "All I Ever Wanted". Deska by měla kombinovat pop a zvuk skupin Garbage a Muse. Jedním z producentů je i ostřílený Darkchild, který stojí například i za hitem "Telephone" zpěvaček Lady Gaga a Beyoncé. Pro Kelly bude tato deska již pátým zářezem v kariéře.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY