Simple Plan ruší i koncerty v Evropě

13.08.2011 11:24 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Simple Plan
© MySpace.com
Před třemi dny jsme vám přinesli zprávu o tom, že zpěvák Simple Plan Pierre Bouvier onemocněl a kapela musela zrušit dva nadcházející koncerty asijského turné v Šanghaji a Pekingu. Nepříliš lepšící se zpěvákův zdravotní stav ovšem situaci komplikuje natolik, že kapela odpískala celou Asii a navíc zrušila i několik koncertů v Evropě. Pražská akce, jež je v plánu pro druhý zářijový večer, zatím zůstává netknuta.

Bouvierovy zdravotní patálie začaly 7. srpna na koncertě v Jižní Koreji, po němž okamžitě podstoupil vyšetření a na doporučení lékaře kapela vynechala dvojici koncertů v Číně. Po následné kontrole v Pekingu byl frontmanovi naordinován dvoutýdenní klid. "Strašně mě mrzí, že musím oznámit zrušení našeho vystoupení na festivalu Summersonic stejně jako všech dalších koncertů v následujících dvou týdnech kvůli závažným problémům s hlasem," konstatoval zpěvák.

Jak tedy bude vypadat itinerář cest Simple Plan po Evropě? Prořídne o následující akce:

19. srpen - Frequency Festival, Rakousko
20. srpen - Open Air Festival, Švýcarsko
21. srpen - Bilbao Festival, Španělsko
23. srpen - Nimes Festival, Francie
25. srpen - SZIN Festival, Maďarsko

Turné tudíž odstartuje až 26. srpna koncertem v německém Mnichově a přes Nizozemsko, Francii, Lucembursko a Polsko se 2. září dostane do České republiky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY