Potvrzeno: Muse míří do studia

12.08.2011 17:37 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Muse
© Petr Klapper / musicserver.cz
Jak nám Muse v květnu slíbili, tak nyní udělali. Potvrdili, že v září začnou ve studiu pracovat na nástupci "The Resistance". Dříve to nejde - koncem srpna musejí odehrát velké koncerty na festivalech v Readingu a v Leedsu.

K dalším plánům úspěšného tria se vyjádřil baskytarista formace Chris Wolstenholme v rozhovoru pro BBC Radio 1. Ještě upřesnil, že společně s ostatními členy Muse plánuje zůstat ve studiu do konce října. Své nové nápady ale muzikanti pečlivě střeží - ani je nechtějí prezentovat na plánovaných vystoupeních. "Je těžké zařadit do playlistu nové skladby, aniž by je někdo nahrál nějakou příruční kamerou a vypustil ven - ještě před oficiálním vydáním. Proto chceme nejprve do studia a pak s tím materiálem vyrazit na cesty," vysvětlil hudebník.

Společně s novým materiálem se plánují i nové koncerty. Jak dále vyplývá ze slov baskytaristy, formace bude mít příští rok o dost rušnější než ten letošní. "Vždycky budeme ten typ kapely, která chce vyrazit ven a hrát. S postupem let se sice objevuje tendence snižovat koncertní aktivity, ale my si to stále na pódiích užíváme. Nedovedu si ani představit, že přestaneme hrát úplně," uzavřel Wolstenholme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY