Open Air Festival začne ve čtvrtek prvním dnem pro všechny zdarma

10.08.2011 18:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Open Air Festival (eko flyer)
© facebook interpreta
Přijít na festival, ale neplatit za vstup nic, tomu říkáme sympatické uvítání. Právě to se chystá na letišti u Panenského Týnce v rámci Open Air Festivalu, který zve všechny příchozí na první den programu zdarma. Festival odstartuje v 15 hodin na MF DNES stage koncertem kapely Please The Trees, následně fanoušky čeká pořádná taŠKAřice. SKApely Polemic (SK) a Švihadlo vyslyší loňské volání fanoušků po tanečních SKA rytmech. Vystoupí i domácí kapely Totální nasazení a Houpací koně. V O2 Extra zóně to roztočí Jirka Neumann, na AXE stage pak Jorgos, Robot a Gomes. Cool stage i Finlandia Chill out nabídnou také porci DJů.

Pro ty, kteří shání lístky na poslední chvíli, má festival dobrou zprávu - předprodej za zvýhodněnou cenu 545 Kč (v rámci akce 1 plus 1 vstupenka zdarma pro členy O2 Extra Klubu) pokračuje až do čtvrteční půlnoci, nebo do vyčerpání kapacity. V pátek je také možné zakoupit vstupenky v předprodeji, ovšem už za plnou cenu (1300 Kč). "Dávejte si pozor na falešné prodejce a prodejce voucherů na jméno, které samozřejmě nejsou platné," upozorňuje manažerka festivalu Marie Marková na množící se inzeráty s pokoutnými vstupenkami, které nejsou platné.

Pokud ještě stále váháte a chcete se naladit na festivalovou vlnu, podívejte se na Facebooku festivalu na výlet našeho inspektora Franty, který zhodnotil ze zvířecí perspektivy stavbu Open Air Festivalu.

Open Air Festival ve spolupráci s generálním partnerem, společností Telefónica Czech Republic, chystá také velký live přenos přímo z místa. Více detailů oznámí pořadatelé v průběhu čtvrtka.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY