Ze zpěváka Life Of Agony se stala žena, která chystá desku

08.08.2011 10:42 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Keith Caputo
© europaplus.tv
Frontman newyorské metalové kapely Life Of Agony Keith Caputo dokončil práci na nové desce a projektu nazvaném "The Neptune Darlings". A oznámil, že po dvaceti letech vystupování jako muž plánuje stát se ženou. Proces "přeměny" už začal, mluví o sobě v ženském rodě a adoptoval jméno "Keith Mina Caputo".

"Transsexuálové jako já jsou ženy, které se vzdávají všech svých mužských privilegií kvůli ženskosti! Bojují tak proti patriarchátu!" napsal na Twitter, kde následně svěřil, že jeho přeměna nebude mít žádný dopad na Life Of Agony. A pro jistotu pro všechny zmatené i zmínil, že "penis si nechá".

"Žiju úplně jiným životním stylem, jsem naprosto odlišnou lidskou bytostí a má životní cesta se liší od těch vašich. Nežiju už jako muž," nechal/a se Caputo slyšet začátkem června v rozhovoru pro DeadDave's Internet Radio Show.

Nahrávka "The Neptune Darlings" Keitha Miny Caputo byla zmasterovaná na konci července Georgem Marinem ve studiích Sterling Sound v New Yorku. Pod článkem najdete krátký teaser, pokud jste zvědaví, na Caputově Facebooku se můžete podívat, jak vypadá v současnosti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY