Justin Timberlake si zahrál ve sci-fi filmu

06.08.2011 11:33 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Justin Timberlake - In Time (film; poster)
© facebook interpreta
Třicetiletý Justin Timberlake se distancoval od hudby. Aspoň v posledních pár měsících. Za svou kariéru si zahrál v řadě filmů, zanedlouho se ho dočkáte ve sci-fi thrilleru v jedné z hlavních rolí. A nyní nastal ten správný čas, kdy je film "In Time / Vyměřený čas" již ve fázi postprodukce, a vy se tak můžete konečně podívat i na trailer.

Optimistický snímek, ve kterém s Timberlakem hraje i muzikantka a herečka Amanda Seyfried, se odehrává "v blízké budoucnosti, kdy už díky nadpopulaci peníze nemají hodnotu a jedinou hodnotou je čas". Ve filmu údajně mají lidé fixnuté geny, aby žili jen do dvaceti pěti. Pokud chtějí žít déle, musejí si získání hodin navíc tvrdě odpracovat a bohatí nikdy neumírají. Kromě dvou hlavních rolí ve filmu spatříte i Oliviu Wilde, Vincenta Kartheisera, Johnnyho Galeckiho, Matthewa Bomera nebo Alexe Pettyfera.

O režii "In Time" se postaral Andrew Niccol a je už čtvrtým letošním filmem, kde Justina uvidíte/uslyšíte (po "Yogi Bear", "Bad Teacher" a "Friends With Benefits"). A pokud byste nějakým záhadným způsobem nevěděli, kdo je Justin Timberlake, tak je to ten šikovný. A ještě k tomu ex-Britney Spears, ex-Jenna Dewan, ex-Alyssa Milano, ex-Cameron Diaz, ex-Scarlett Johansson a ex-Jessica Biel.

Premiéra filmu se uskuteční 28. října, česká premiéra 24. listopadu. Níže je zmiňovaný trailer.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY