Paradise Lost zpestří podzim novým DVD

03.08.2011 17:25 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Paradise Lost - Draconian Times MMXI
© facebook interpreta
Od poslední plnohodnotné desky Paradise Lost "Faith Divides Us - Death Unites Us" uplynulo už několik pár let a muzikanti se brzy přihlásí o slovo s další nahrávkou. Bude se jednat o živé DVD s titulem "Draconian Times MMXI" a na pultech se objeví 14. listopadu.

Gothic metaloví pionýři pro tyto účely použili záznam z koncertu odehraného v londýnském The Forum. Vystoupili zde 1. dubna a kromě samotného vystoupení, jež režíroval Paul Green ze Cybertech Productions, se příležitostný kameraman-baskytarista Steve Edmondson podíval i do zákulisí a pořídil rozhovory s kapelou. Živák tedy doplňuje ještě dokumentární snímek a navíc dvě promo videa.

Jak název setu napovídá, muzikanti svou show věnovali performanci desky "Draconian Times" z roku 1995. Napříč Evropou odehráli takto zaměřených pouze sedm koncertů včetně toho londýnského. Aby osazenstvo Paradise Lost potěšilo každého fanouška, připravilo balíček hned v několika mutacích. Kromě samotného DVD bude k dostání také limitovaná edice o dvou DVD a živém CD.

Tracklist "Draconian Times MMXI" je následující: Enchantment, Hallowed Land, The Last Time, Forever Failure, Once Solemn, Shadowkings, Elusive Cure, Yearn For Change, Shades Of God, Hands Of Reason, I See Your Face, Jaded, Faith Divides Us Death Unites Us, True Belief, One Second, Say Just Words, Rise Of Denial, As I Die.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY