Na novince Lennyho Kravitze hostují i Jay-Z nebo Drake

02.08.2011 11:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lenny Kravitz - Black And White America
© facebook interpreta
Vydání nové desky Lennyho Kravitze je na spadnutí, nejvyšší čas, aby zpěvák prozradil k desce všechny detaily. A tady jsou.

Album "Black And White America" vyjde 22. srpna a bude obsahovat celkem šestnáct písní. Kravitz si všechny hudební nástroje na album nahrál sám, jediným hostem, který si na desce též zahrál, je Craig Ross, který vypomohl s elektrickou a akustickou kytarou. Co se hostujících vokalistů týče, vsadil Kravitz na známá jména. V písni "Boongie Drop" to jsou Jay-Z a DJ Military a ve skladbě "Sunflower" hostuje americký rapper Drake. Než deska samotná vyjde, dočkáme se po "Stand" ještě třetí singlové ochutnávky. Tou bude skladba "Rock Star City Life".

Pro úplnost přinášíme i kompletní tracklist: Black And White America, Come On Get It, In The Black, Liquid Jesus, Rock Star City Life, Boongie Drop (feat. Jay-Z & DJ Military), Stand, Superlove, Everything, I Can’t Be Without You, Looking Back On Love, Life Ain’t Ever Been Better Than It Is Now, The Faith Of A Child, Sunflower (feat. Drake), Dream, Push.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY