Lady Gaga a Cher nahrají společný duet

25.07.2011 08:01 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Cher a Lady Gaga
© Kevin Winter, Getty Images
Veteránka Cher ve svých pětašedesáti neztratila chuť tvořit - chystá svou v pořadí dvacátou šestou studiovku. Aby ji trochu zhypovala, nezapomněla se se světem podělit o zprávu, že se na ní objeví i duet s Lady Gaga.

Skladba "The Greatest Thing" pochází z produkce dvojice RedOne & Lady Gaga a původně mělo jít o sólo track pro Cher. Ta si ovšem velmi přála, aby jí na skladbě vypomohla právě královna šílených převleků, a to se nakonec vyplnilo. Cher na svůj Twitter pomocí nevybíravých slov napsala: "Nemůžu se dočkat, až Gaga nahraje vokály pro 'The Greatest Thing'. Ona ten track kure**ky vylepší!"

Cher v nedávné době prohlásila, že nová deska bude "velká". Co tím myslí, ale neprozradila, stejně tak drží v tajnosti jména producentů nebo datum vydání. Nahrávka by dle některých zdrojů mohla vyjít už letos, tedy deset let od zatím posledního plnohodnotného alba "Living Proof" z roku 2001. Naposledy se zpěvačka hudebně předvedla na soundtracku k filmu "Burlesque", kde si spolu s Christinou Aguilerou zahrála. Staré demo písničky "The Greatest Thing" si můžete pustit pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY