Ještě před pražskou show vydá Chris Rea nové CD a boxset

27.07.2011 11:12 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Chris Rea
© facebook interpreta
Když jsme vás informovali o tom, že Chris Rea a jeho nezapomenutelný vokál poctí návštěvou českou metropoli, o nové desce "Santo Spirito Blues" nebylo známo tolik detailů. To se teď ale změnilo - zástupci vydavatelství Supraphon informovali, že nová studiovka a box set o třech CD a dvou DVD dorazí na pulty 5. září.

Set přinese zpěvákův první nový materiál po více než deseti letech. Chris Rea ho přibalil právě k propracovanému balíčku "Santo Spirito" a mezi novými skladbami najdete kousky s tituly jako "Dancing My Blues Away", "Never Tie Me Down", "The Chance Of Love", "Rock & Roll Tonight", "Electric Guitar" a "The Last Open Road". Na přiložených DVD najdete navíc dva filmy, které napsal a režíroval sám zpěvák. "První z nich je syrovou a nemilosrdně upřímnou kronikou býčích zápasů a obsahuje neoklasickou a cikánskou hudbu tematicky zaměřenou na Španělsko a druhý film ukazuje Chrise na pouti Florencií při jeho hledání pravdy, na cestě, kterou možná chtěl, možná nechtěl podniknout," stojí v tiskovém prohlášení.

Zmiňovaný koncert proběhne 23. února příštího roku. Hudebník vystoupí v pražském Kongresovém centru a kromě nového materiálu představí i největší hity své kariéry.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY