Moby vybral z "Destroyed" druhý singl

20.07.2011 08:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Moby
© moby.com
Moby se rozhodl posílit prodeje své aktuální desky "Destroyed" druhým singlem. Tím se stala skladba "Lie Down In Darkness". Vzhledem k tomu, že v původní verzi není zrovna příliš výrazná, je tu kupa remixů, které k novému singlu vznikly. Nový rádiový edit, ke kterému s velkou pravděpodobností vznikne i video, obstaral legendární Paul Van Dyk. Dalšími remixéry jsou například Arno Cost, Bassjackers, Chris Liebing, Gregor Tresher nebo Michael Mayer.

Všechny remixy jsou od začátku tohoto týdne k dispozici digitálně, poslechnout si je můžete zde. Jejich fyzické vydání se prozatím neplánuje. Jde však jen o polovinu remixů, které k novému singlu Mobyho vznikly. Do 14 dnů se dočkáme dalšího balíku s dalšími šesti klubovými kousky.

Pokud patříte spíše k fanouškům klidné hudby, máme tu od Mobyho malý dárek. Díky velké poptávce totiž aktuálně nabízí k bezplatnému stažení dlouhou verzi písně "The Broken Places". Stačí následovat tento link.

Pro ty, kteří chtějí zažít Mobyho po čase opět bez kapely a pouze za mixážním pultem, máme malý tip. Již tuto sobotu 23. července tento hudebník předvede svůj DJský um v Rakousku, kde vystoupí jako jeden z headlinerů tanečního festivalu Beatpatrol.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY