Madonna vydražila svou historii

06.08.2001 05:00 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Madonna
© facebook interpreta
O Madonně se říká, že je to velmi inteligentní a chytrá žena, která je kvůli úspěchu a dobrému obchodu ochotna udělat cokoliv. Za geniální lze označit i způsob, jakým dokáže vydělat také na svém dílčím nezdaru. V jedné internetové on-line aukci totiž zpěvačka nabídla k dspozici několik cenných exponátů, které provázely její úspěšnou kariéru od počátečních nesnází až po poslední album "Music".

V nabídce se tak objevil například dopis od šéfa společnosti Millenium records Jimmy Lennera, který kdysi Madonně odmítl vydat desku a zároveň vzkázal, že z ní nikdy nic nebude, protože není tím správným typem s předpokladem pro úspěch. Tento vzkaz byl přitom (spolu se čtyřmi demo skladbami a zpěvaččinným životopisem) vydražen za celé čtyři tisíce liber. Kromě jiného byl veliký zájem také o ručně psaný text k písni "Like A Prayer", jež se stal zlatým hřebem dražby a jeho cena se vyšplhala až do výše 15 tisíc liber. Nutno dodat, že celá aukce podobných, zdánlivě nesmyslných drobností vydělala něco přes 150 tisíc liber.

To jsou věci, co říkáte? Nikdy by mě nenapadlo, že by o takové zboží mohl mít někdo zájem. Možná bych to mohl v nějaké té dražbě zkusit také, ale obávám se, že mohu nabídnout pouze tenisky ze spartakiády, které asi nikdo nekoupí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY