Podívejte se na "Best Thing I Never Had" Beyoncé

09.07.2011 10:58 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Beyoncé - 4
© facebook interpreta
Beyoncé připravila novou desku "4", která je už její čtvrtá sólovka, co vystoupala na vrchol americké hitparády. Ačkoliv se jí to podařilo s nejnižším počtem prodaných kusů v kariéře, pořád lze mluvit o velkém úspěchu. Po rozporuplném singlu "Run The World (Girls)" se rozhodla nastavit svou něžnější tvář. Natočila video k druhému singlu "Best Thing I Never Had".

Balada z pera producenta jménem Symbolic One o radosti z konce vztahu bez budoucnosti dostala video, kterému dominuje zpěvačka ve svatebním (a někdy spíše bez svatebního). Nechybí ani nadsázka a nejen díky ní by se byl videoklip jistě umístil v našem speciálu, jen kdyby vyšel o pár měsíců dříve. Klip vznikal v polovině června pod vedením Diany Martel.

Pro Beyoncé to nebyla první svatební zkušenost. V roce 2008 se totiž provdala za rappera Jay-Zho. Zatím nejvyššího umístění v USA se songu "Best Thing I Never Had" podařilo dosáhnout minulý týden, kdy se písnička podívala na devětadvacáté místo, což je zároveň maximum minulého singlu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY