Poslechněte si "Up All Night" Blink-182

15.07.2011 08:23 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Blink-182
© myspace.com
Poslední tři roky jsou pro stoupence Blink-182 obdobím čekání provázeného velkou dávkou napětí. Hoppuse, Barkera a DeLonga mají sice opět pohromadě, jenže ti jim dosud spíše přidělávali vrásky na čele. Obzvlášť našincům, co si budeme povídat. Roky slibů a výmluv právě končí. Zbrusu nový singl "Up All Night", jehož vydání se zpozdilo zhruba o dvě léta, oficiálně začínají hrát americká rádia a vy si jej poslechněte na stránkách kapely nebo hned pod článkem.

Posledním vydaným singlem Blink-182 byl do včerejška song "Not Now", který jako "aktualitka" kroutil už požehnanou šestou sezónu. Od té doby nic, co by příznivce dostatečně naplnilo (pokud nebudeme brát v úvahu DeLongovu vizionářskou misi, hiphopový projekt Barker a přátelé, či Hoppusovu zálibu v práci producenta). "Up All Night", pilotní singl šesté studiové desky, byl uveden v noci na dnešek a výsadního práva zahrát ho v premiéře se dočkala losangeleská stanice KROQ.

Více už vám o písni symbolizující začátek nové etapy legendárních Kaliforňanů sdělí jeden z tvůrců, baskytarista Mark Hoppus: "'Up All Night' má prvky všeho, co až dosud Blink-182 udělali, a zároveň nás posouvá dál, než kam jsme kdy předtím došli. Už se nemůžu dočkat, až si ji všichni pustíte." Pusťte.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY