Na Colours Of Ostrava budete moct tančit jako Jackson nebo se plavit po Ostravici

28.06.2011 13:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Michael Jackson
© fanpix.net
Návštěvníci festivalu Colours Of Ostrava, který se koná od 14. do 17. července v zeleném srdci tohoto severomoravského města, budou moci kromě zhlédnutí mnoha kapel i divadel zažít řadu doprovodných programů. Na zvláštní workshopové scéně budou mít příležitost si na vlastní kůži vyzkoušet a naučit se například flamenco, orientální, africké, havajské a slovenské lidové tance, nebo se pohybovat v rytmu hip hopu a electric boogie, který často ve svých klipech využíval Michael Jackson.

V rámci třetího ročníku projektu Barvy Ostravy - industriál, který pořádá Antikvariát a klub Fiducia, čekají na zájemce z řad diváků Colours Of Ostrava exkurze do horkého provozu ve vysoké peci v Nové huti spojené s odpichem železa, projížďky historickým autobusem po průmyslových čtvrtích Ostravy s odborným komentářem, šumné procházky centrem města ke Stodolní ulici s výkladem, dětské ateliéry, projekce dokumentů s tématem industriálního dědictví, výstava fotografií Ivana Pinkavy i speciální sleva na knihy v antikvariátu. Vzhledem k omezené kapacitě doporučujeme rezervaci míst na telefonu 596 117 312 (pondělí - pátek od 10 do 18 hodin). Na projížďky s odpichem je rezervace nutná kvůli nízké kapacitě z bezpečnostních důvodů.

Se vstupenkou na Colours získají návštěvníci řadu dalších výhod - například slevy na vstupné do ostravské zoologické zahrady, do areálu Landek parku s hornickou expozicí a možností sfárat do dolu nebo možnost plavit se po řece Ostravici, která se nachází mezi oběma hlavními festivalovými areály. Doprovodný program připravil do svých prostor také pivovar Ostravar - například komentovanou prohlídku zákulisí výroby piva i s jeho ochutnávkou nebo pivovarskou školu, kde se zájemci dozvědí nejen teoretické informace o pivu, ale vyzkouší si i praktické dovednosti jako čepování a umění degustace. Kompletní program doprovodných akcí najdete na stránkách colours.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY