Festival Mighty Sounds chystá pestrý doprovodný program

23.06.2011 15:42 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Mighty Sounds logo
© facebook interpreta
Line-up festivalu Mighty Sounds s termínem konání od 15. do 17. července je už nyní nadupaný zajímavými jmény. Kromě Anti-Flag a Pennywise z USA přijedou legendy z Jamajky The Skatalites nebo jejich krajan, král reggae Anthony B. Vedle toho je ale pro návštěvníky připraven výjimečně pestrý doprovodný program.

Letiště Čápův Dvůr poskytuje dostatek prostoru pro všechny aktivity, které si návštěvníci festivalu oblíbili, a k tomu letos festival nabídne i spoustu věcí navíc. Připravena je exkluzivní Vehicle BMX exhibice, kterou zajistí parta ostřílených hochů. Proběhne i módní přehlídka v režii nekonvenční značky Myobsession, kterou budou předvádět modelky této značky spolu s modelkami z tetovacího a piercingového studia Hell.

Pro všechny, kdo budou chtít na festivalu tvořit, bude probíhat celá řada workshopů. Jedním z nich bude výroba placek pod vedením skupiny Plackafacka.cz a mnohé zcela jistě nadchne graffiti workshop nazvaný trefně Mightfitty, který organizuje pražský Graffneck shop. Uskupení Leviathan nabídne možnost zkusit street artovou techniku šablon (stencil). Workshop bude zajišťovat také Afre a jeho bamboo parta, která na ploše areálu festivalu Mighty Sounds staví unikátní bambusové instalace. Rozhovor s Afrem si můžete přečíst v červencovém vydání Mighty Freezinu, který najdete ke stažení na stránkách mightysounds.cz od 1. července. Sportovní vyžití letos uspokojí snad úplně všechny: Bude se konat turnaj ve fotbale, nohejbalu. K dispozici bude také chill-out v podobě minigolfu se třemi jamkami.

Všechny body doprovodného programu naleznete na stránkách festivalu, stejně jako informace o předprodeji. Do konce června lze lístky koupit za 820 Kč a od 1. července se jejich cena zvyšuje na 890 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY